Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> RoundDock Cydia tweak – Zaoblite uglove iOS Docka
rounddock-feat

RoundDock Cydia tweak – Zaoblite uglove iOS Docka

Prva pomisao nakon što sam vidio novi RoundDock tweak na Cydia-i bila je: “Kako se ovoga nitko nije dosjetio ranije?” Bit ću pošten pa reći da možda i jeste, ali nam je promaknulo. Zaista, u dućanu za jailbreak tweakove i aplikacije možemo pronaći sve i svašta ali još nisam vidio da se neko na ovaj način poigrao sa iOS Dock-om.

RoundDock tweak će transformirati ivice Dock-a iz uglastog u zaobljeni oblik. Istina je da ljudsko oko ugodnije percepira zaobljene od oštrih oblika pa je i ova sitna intervencija daleko ugodnija zagleda od zamagljene trake sa naočigled odrezanim rubovima na što smo navikli u iOS-u. Da bi kompenzirao za umanjenu širinu Dock-a, Brogan Miner – developer tweaka, smanjio je i razdaljinu ikona koje se nalaze u istom. Rezultat ovoga je još bolja vizualna razlika između Dock-a i ostatka Home Screena koja je opet dovoljno suptilna da ne bode u oči.

rounddock

Mogućnosti prilagodbe ne postoje te tweak stupa u radni odnos odmah po instalaciji. Srećom kompatibilan je kako sa iOS 7, tako i sa iOS 8 a besplatno ga možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako se vama čini ova promjena?