Sunday, 1 November, 2020
Home >>> Cydia >>> Ruše vam se aplikacije nakon jailbreaka? Evo solucije.
cydia-code

Ruše vam se aplikacije nakon jailbreaka? Evo solucije.

Naravno i kao što smo vas upozorili ovdje, svaki novi jailbreak alat ima svojih problema pa tako i PanGu. Neki od korisnika koji su odlučili da koriste Kineski Piratski dućan, koji je opcija pri instalaciji jailbreaka se susreću sa sljedećim problemima:

  • Nestaju ikonice sa springboarda
  • Rušenje Apple aplikacija poput Safarija, Pošte i Prognoze Vremena
  • Respringanje uređaja bez ikakvog očiglednog razloga
  • I druge nestabilnosti u OS-u.

Ako niste instalirali piratski dućan, nebi trebali imati ovih problema. Bar ih mi nemamo do sada i jailbreak radi bez problema.

Srećom, solucija ovog problema je već pronađena. Naime, Kineski Piratski Dućan pun besplatnih aplikacija koristi PPSync koji je Kineska verzija AppSynca. Radi se o kodu koji dozvoljava piratskim aplikacijama da rade bez naplate. Na serću (ili na žalost) ovisno kako gledate na piratiju, kod je pun bubica koje vam čine iOS nestabilnim.  Naime da bi se riješili gore navedenih problema trebate izbrisati dio jailbreaka pod imenom PPSync.

Za ovo već postoji jailbreak tweak pod imenom “Complete PPSync Remover”. Sve što trebate uraditi je dodati ovaj Cydia Source http://cydia.angelxwind.net/.

Kako dodati Cydia Source?

Te instalirati “Complete PPSync Remover” koji će vam izbrisati ovaj problematični kod te stabilizirati jailbreak. Javite nama a i drugima kako je prošlo.

  • ivanvk

    Ja sam evo prije sat vremena stavio jailbreak na iPhone 4 bez te piratske trgovine,i evo čačkam sat vremena i skidam tweakove i mogu reć da sam zadovoljan jako,čak sam i share widget stavio i radi,a bitesms me posebno oduševio :)

  • mr. D

    Hvala vam puno, evo bilo je sve jučer u redu i onda kad sam danas čisto iz znatiželje rebootao mobitel nestale su mi ikonice od tweakova (u postavkama je još bilo tweakova koji nemaju ikonice). Mislio sam da je do nekog tweaka, ali pretpostavljam da bi iPhone napravio reboot u Safe Mode. Osim tog nestanka ikona, drugih problema nije bilo… inače sam stavio jailbreak bez piratskog dućana.