Wednesday, 30 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Safari Close All Tabs tweak – Zatvorite sve Safari tabove od jednom
safari-tabs

Safari Close All Tabs tweak – Zatvorite sve Safari tabove od jednom

Svima nam se može desiti da u Safari pregledniku nakupimo mnogo otvorenih tabova. Na žalost, Apple nam nije dao opciju da ih sve ugasimo jednom komandom pa se zbog toga ponovo okrećemo rješenju vidu jailbreak tweaka kakav je novi Safari Close All Tabs.

Ovaj tweak počinje sa radom odmah po instalaciji a mogućnosti prilagodbe ne postoje. Da bi uklonili sve otvorene tabove morate tapnuti na tab gumb u donjem desnom uglu, te tapnuti na novi “X” gumb koji će se prikazati dole u sredini tab sučelja. Na klasičnom iOS dijalogu potvrdite zatvaranje tabova.

safari-close-all-tabs-1024x908

Tweak ima još jedan zgodan trik, naime, dozvoljava vam da pojedine tabove koji vam trebaju osigurate od zatvaranja. To možete učiniti tako što ćete tab držati s dva prsta sve dok se ne pojavi ikonica koja će vam ukazati da je tab zaključan. Tako će zaštićeni tabovi ostati dok će drugi biti ispražnjeni.

Safari Close All Tabs je besplatan tweak i definitivno je nezaobilazan za sve one koji dosta surfaju putem Safari preglednika na svojim iOS uređajima. Probajte ga i sami pa nam javite kako vam se dopada.