Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Cydia >>> Saurik omogućio povrat novca za kupljene jailbreak tweakove
Best-iOS-9-Cydia-Repos-Sources

Saurik omogućio povrat novca za kupljene jailbreak tweakove

Nakon izlaska novog jailbreaka Saurik se neko vrijeme nećkao oko puštanja sistema za prodaju tweakova u Cydia dućanu iz bojazni da bi se isti mogao iskoristiti na pogrešne načine. Ovih dana se tvorac Cydia-e uvjerio da je stvar sigurno te je omogućio kupovanje tweakova ali dodao i još nekoliko pametnih opcija!

Kao prvo, vlasnici jailbreakanih uređaja sa iOS 9.3.3 moći će kupiti samo one tweakove koji podržavaju novi iOS. Dakle, neće se moći kupiti tweakovi koji nisu ažurirani pola vječnosti i to je odličan korak da se u startu izbjegnu problemi i zla krv. Dok god developer ne poradi na ažuriranju za novi firmware novopečeni jailbreakeri neće moći da kupe njegov tweak.

Druga i još važnija novina u Cydia dućanu je to što je konačno omogućen povrat novca za kupljene tweakove! Svi koji kupe neki tweak će imati pravo da u 24h od momenta kupovine zatraže povrat novca a jedini uslov je to da je tweak u tom momentu deinstaliran sa svih njihovih uređaja. Ovo su odlične vijesti za sve one koji su imali problema u prošlosti sa kupljenim tweakovima koji nisu radili uopšte ili su požalili kupovinu jer tweak ne radi onako kako su oni to očekivali.

Ako mene pitate obje nove metode će poslužiti kao svojevrsna kontrola kvalitete u jailbreak zajednici jer će developeri morati više poraditi na stabilnosti svojih tweakova kako bi na njima zaradili.

  • Trobojka

    Jailbreak šit