Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Cydia >>> SendDelay tweak omogućava obustavu slanja poruke
senddelay-feat

SendDelay tweak omogućava obustavu slanja poruke

Dešava se i najboljima, onaj trenutak kada na svom iPhone-u tapnete opciju “Send” za slanje poruke da bi u idućem djeliću sekunde shvatili da ste odabrali pogrešan kontakt ili napravili neku grešku u tekstu. Ako vam se ovo dešava relativno često spas možete potražiti u novom SendDelay tweaku sa Cydia-e.

Kao što ste mogli zaključiti iz naziva, ovaj tweak omogućava odgodu slanja poruke nakon što tapnete “Send” u Messages aplikaciji. Tada će se na kratko vrijeme pojaviti crveni gumbić “Stop” kojeg možete tapnuti kako bi prekinuli slanje poruke. Nakon isteka određenog vremena za odgodu, poruka će biti automatski odaslana odabranom kontaktu.

SendDelay-tweak

Za podešavanja tweaka ćete se zaputiti, već pogađate, u Settings aplikaciju gdje u SendDelay odjeljku možete pomoću slidera odrediti vrijeme odgode slanja (od 0 do 5 sekundi). SendDelay radi samo u iOS Messages aplikaciji te se ne može koristiti za druge IM klijente kao što su Whatsapp ili Viber. Besplatno ga možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Koliko često vam se dešava slanje poruke pogrešnoj osobi?

 

Image credits: iDownloadBlog