Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Share Widget for iOS 7 tweak vam vraća widgete društvenih mreža u notifikacijski centar
Social Media Logotype Background

Share Widget for iOS 7 tweak vam vraća widgete društvenih mreža u notifikacijski centar

Nakon što je ljetos prečešljana prva beta inačica iOS 7 utvrđeno je kako su widgeti za dijeljenje sadržaja na Facebook ili Twitter nestali iz centra za notifikacije. Promjena nije bilo ni u javnim iOS 7 inačicama a mnogi su se složili da im tu nije ni bilo mjesto.

S druge strane imamo i velik broj korisnika kojima share gumbovi nedostaju a ako je vaš iUređaj jailbreakan onda će vas obradovati njihov povratak putem Share Widget for iOS 7 tweaka.

Ovaj tweak dodaje widgete za dijeljenje na Facebook, Twitter, Weibo i Tencent (posljednja dva imaju smisla ako živite u Kini) u Today tab centra za notifikacije. Po instalaciji je potrebno zaputiti se u Settings aplikaciju te iz odogovarajućeg odjeljka upaliti tweak koji je po defaultu onemogućen. Ovdje ćete i odabrati widgete za društvenu mrežu na kojoj želite podijeliti nešto.

share-widget-for-ios-7

Tweak radi i ako “svučete” centar za notifikacije i dok ste na Lock Screenu a svoju zadaću obavlja prilično dobro. Tu i tamo možete iskusiti po koje odbijanje poslušnosti ali s obzirom da je Share Widget for iOS 7 besplatan tweak, to mu se može progledati kroz prste. Preuzeti ga možete sa BigBoss repoa.

Nedostaju li vama ovi widgeti društvenih mreža?

 

Story and image credits: iDownloadBlog

  • drugo ime

    sve više i više ovaj jailbreak volim

    • Gost

      takodje