Thursday, 22 October, 2020
Home >>> Cydia >>> SimpleSwitcher tweak – Besplatna poboljšanja za App Switcher
simpleswitcherbanner

SimpleSwitcher tweak – Besplatna poboljšanja za App Switcher

Tweakovi koji utiču na rad App Switchera svake godine na Cydiai niču kao gljive poslije kiše. S obzirom da nisu baš svi spremni izdvojiti par dolara za odlični Auxo, a ipak žele izmjeniti svoj switcher, mogu se osloniti na solidna, besplatna rješenja, kao što je novi SimpleSwitcher.

SimpleSwitcher vam daje mogućnost da počistite određene elemente sučelja iz App Switchera, npr. možete ukloniti ikone aplikacija ispod switcher kartica, ili samo njihove nazive. Pored ovoga možete onemogućiti rad App Switchera u horizontalnoj orjentaciji zaslona a tu je još i opcija da sakrijete sliku koju multitasking kartice projeciraju na zaslon. Zašto? Pa iz prostog razloga da neko ko vam škica preko ramena ne može imati uvid u ono što ste radili u tim aplikacijama. Postoje tri varijante za ovu sigurnosnu opciju: prikaz početne slike, transparentna slika i potpuno nevidljiva slika.

simpleswitcherprefs

SimpleSwitcher nije revolucionaran tweak iz bilo kojeg aspekta. Ipak, ako vam se neka od pobrojanih funkcija dopala, možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija i sami iskušati tweak.