Saturday, 19 September, 2020
Home >>> Cydia >>> SiriLaunch – pokrenite Siri iz centra za notifikacije
siri

SiriLaunch – pokrenite Siri iz centra za notifikacije

Bez trunke dvojbe, Home tipka je najviše korišteni hardwareski dio svakog iUređaja. Izađi iz aplikacije, vrati se na početak, pokreni App Switcher a sada i Siri, svaki put kada izvršite neku od ovih komandi ta mala tipka “prima batine” tako da nije čudno da će, u najvećem broju slučajeva, što će ona biti prva stvar koja će se pokvariti na vašem ljubimcu. Danas ćemo vam predstaviti tweak koji će vam omogućiti da Siri pokrenete iz centra za notifikacije te u isto vrijeme i poštedite jadnu Home tipku.

Dakle, trkom na Cydiau, u tražilicu upišite SiriLaunch i instalirajte ovaj tweak potpuno besplatno. Nakon instalacije u donjem lijevom uglu centra za notifikacije pojavit će vam se mala ikona a dodirom na nju “prizvat” će te Siri. Sama ikona nije praznik za oči i daleko je od grafičkog savršenstva a i sam centar za notifikacije ostaje aktivan kada pokrente Siri na ovaj način ali možda je ovo mala cijena za očuvanje Home tipke. SiriLaunch, naravno, radi i ako imate instaliran Spire na nekom od starijih uređaja.

OK, ako imate Activator Siri možete pokrenuti i preko neke od, naizgled, beskrajnih gesti koje ova aplikacija nudi, ali lijepo je znati da postoji i alternativa.

Izvor: www.modmyi.com

image credit: www.iphoneworld365.com

 • Ivanjuric21

  Meni nesljaka neznam zasto :(

   

 • Acurlin

  Jeli itko zna, gdje se moze prominit home tipka… skoro pa uopce ne reagira ..

 • Marijandukic

  ok
   

 • na iOS 6.1.1 kad se pokrene siri, baca u safemod