Friday, 30 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Sleep FX Cydia tweak – Isprobajte nove animacije za zaključavanje zaslona
sleepfx

Sleep FX Cydia tweak – Isprobajte nove animacije za zaključavanje zaslona

Ne postoji neki aspekt iOSa koji ne možete promijeniti nekim Cydia tweakom. Je li vam ikada palo na pamet da promijenite animaciju pri zaključavanju zaslona vašeg iPhonea? Ne, ali vam se dopada ideja? Upoznajte Sleep FX koji danas recenziramo u sklopu našeg “The Greatest Hits Of Cydia” serijala.

Prvi tweak ovog developera bio je TV Tube koji je zaključavao zaslon uz animaciju koja je imitirala gašenje starog TV uređaja. Sleep FX je nastao kao njegov nasljednik usljed gomile pozitivnih reakcija na TV Tube a jedini preduslov bio je dodavanje još animacija. Vjerovatno će većina moći odabrati neku animaciju koja mu odgovara a one su: okretanje zaslona, “usisavanje,” gašenje starog TV-a (animacija iz TV Tube tweaka) i još dosta drugih. Birati ih možete, naravno, iz Settings aplikacije. Tu možete odabrati i prigodan zvuk ali i odabrati odgovarajuću brzinu izvršenja same animacije.

Sleep FX bez sumnje daje novu dozu osobnosti vašem iUređaju ali da li to opravdava cijenu od 4.99$? Da, cijena je prilično paprena te ne sumnjam da će samo rijetki odvojiti te novce za ovakav tweak. Što vi mislite, da li bi vam ove animacije smetale ili su ipak cool?

 • Sojka

  Dobra stvar samo sto ima neki bug…
  Radi….Radi i nakon 7-8 Lock-a se izgubi i nema animacije vise??’
  Iphone 3Gs

  • Kod mene radi vec duze vrjeme bez problema. Jel’ krekirana ili kupljena? Probaj ponovo instalirati.

  • zveki

   i kod mene isto. nije kupljena