Sunday, 19 November, 2017
Home >>> Cydia >>> Slide2Kill Cydia tweak – Zatvorite aplikacije iz multitaskinga na prirodniji način
slide2kill

Slide2Kill Cydia tweak – Zatvorite aplikacije iz multitaskinga na prirodniji način

Iako Appleovo rješenje za iOS multitasking služi svrsi ono je predmet raznih kritika još od kako je uvedeno sa iOSom 4. Mnogi zagovaraju njegovu promjenu u ovogodišnjoj generaciji iOSa a do tada ćemo vam predstaviti još jedan Cydia tweak sa koji će suživot sa multitaskingom učiniti lakšim – Slide2Kill.

Umjesto da kada pokrenete App Switcher prstom držite neku od ikona i onda tapnete na crveni kružić u uglu, ovaj tweak vam pruža mogućnost da ikonu aplikacije jednostavno svajpnete prema dole kako bi je uklonili iz swtichera. Ako vas ovaj metod podsjeća na tweak Auxo onda niste mnogo pogriješili. Čini se kako je ovaj tweak namijenjen svima koji nisu u potrazi za nekim vizuelno privlačnijim rješenjem ali ipak ne žele odustati od dodatne funkcionalnosti.

Ova metoda ne samo da vam štedi vrijeme pri zatvaranju aplikacija nego u isto vrijeme djeluje dosta fluidnije i prirodnije od standardnog rješenja. Tweak možete potpuno besplatno preuzeti sa BigBoss repoa. Da li bi voljeli ovakvo što vidjeti i na iOSu 7? Pogledajte i ove odlične tweakove koji mijenjaju način multitaskanja:

 

Image credit: modmyi.com

  • kreso

    kao i swipeaway

  • Ivan

    Neugodan Tweak! Tesko ga koristiti sa jedne ruke.