Saturday, 16 January, 2021
Home >>> Cydia >>> Slide2Kill8 Lite – Novi tweak koji pomaže u gašenju svih aplikacija iz App Switchera
slide2kill8lite-feat

Slide2Kill8 Lite – Novi tweak koji pomaže u gašenju svih aplikacija iz App Switchera

Tokom godina vidjeli smo bezbroj tweakova koji su nam pomagali da izbacimo sve otvorene aplikacije iz App Switchera. Sa pojavom iOSa 8, i naravno jaibreaka za sustav, pojavio se još jedan tweak sa istom zadaćom – Slide2Kill8 Lite.

Svi znamo kako se tokom dana App Switcher na našim uređajima može napuniti primjetnim brojem aplikacija. Kako bi izbjegli gašenje jedne po jedne Slide2Kill8 nam omogućava da to učinimo jednim potezom, svajpanjem po Home Screen kartici u switcheru prema dole. Po gašenju svih aplikacija automatski će se zatvoriti i sučelje App Switchera.

slide2kill8liteprefs

Iz Settings aplikacije možemo ovaj tweak paliti ili gasiti po želji, a tu je i zgodna opcija koja onemogućava zatvaranje multimedijalnih aplikacija koje reprodukuju neki video i glazbu. Slide2Kill8 Lite je besplatna inačica ovog tweaka koja se može preuzeti sa BigBoss repozitorija, a developer je uskoro obećao i verziju sa još više opcija i mogućnosti koja će se, naravno, plaćati. Kako vam se čini?

 

Image credits: ModMyi

 • Maksimilijan

  Kile el ti znaš koliko se malware pojavilo na jailbreakinim uređajima odkad su kinezi uzeli stvar u svoje ruke? Dal ti njima stvarno vjeruješ? Sjeti se koliko smo samo prije čekali na kvalitetan jailbreak…Ja nikad više neći radit jailbreak jer sam imao toliko problema da mogu pisati tri dana o tomu…Zadnji problem je bio na jednoj aplikaciji koja je pokazivala da se nalazim u Kini…Zar stvarno misliš da vrijedi uništiti si uređaj readi tih blesavih tweakova?

  • Drazen Kisic

   Osobe kojima ja vjerujem se mogu nabrojati na prste :) Što se tiče Pangu jailbreaka i popratnih situacija, složio bih se s tobom da se zbog toga nalazimo u škaljivoj sivoj zoni opasnog i sigurnog. Kao i uvijek treba se koristiti zdravim razumom te se držati dalje od piratskog sadržaja iako ni to, na žalost, nije garancija da će sve biti kako treba.

 • robee

  Jednostavno instaliras provjerene tweakove sa provjerenih izvora :)
  Sto se tice Slide2kill…ja na i5s uopce ne gasim apsolutno nista iz pozadine….jednostavno nema potrebe…fon radi isto sa ili bez pozadinskih aplikacija, samo sto to psiholoski djeluje na korisnika :)
  iOS je tako optimiziran da sam zna organizirati pozadinske aplikacije.
  Napravio sam JB na iOS8 sa Pangu i nisam primjetio nikakve probleme…baterija stabilna, jedino treba paziti sto se instalira i odakle….dosta tweakova jos ne radi kako treba….no meni je bitno da radi activator, jedan od najbitnijih tweakova koji bi definitivno trebao biti u samom iOS-u.