Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Cydia >>> SlideToMod – Prilagodite vaš slide to unlock sa bilo kojim textom
slide-to-mod-main

SlideToMod – Prilagodite vaš slide to unlock sa bilo kojim textom

Pisali smo o više lock screen cydia tweakova, koji vam pomažu pri prilagodbi lock zaslona.

Top 5 Lock Screen tema.

Nedavno smo pisali o ColoredKnob tweaku koji mijenja boju strelice, prije toga o AnyLockApp tweaku, koji vam dozvoljava da zamijenite lock screen kamera gumb sa bilo kojom aplikacijom koju često koristite, te o CustomeLock tweaku, koji vam dozvoljava da zamijenite sat i datum na lock zaslonu sa bilo kojim tekstom.

SlideToMod je još jedan novi besplatni Cydia tweak, koji će vam pomoći da prilagodite vaš slide to unlock bar sa bilo kojim tekstom koji vam odgovara.

Kao što vidite iz screenshotova možete staviti bilo što (Slide to Omizio), ili promijeniti slide to unlock text sa datumom, satom ili sa praznim prostorom. Tweak vam dozvoljava da sakrijete, iPod kontrole, Kamera gumb te Slide Show Button na iPadu.

Upozorenje! Tweak vam također dozvoljava da potpuno sakrijete slide to unlock bar, ali vam mi to ne bismo preporučili, pošto biste mogli imati problema sa otključavanjem uređaja. Kao i što sam developer kaže, ovu opciju ne biste trebali koristiti, ako niste napravili unlock gestu putem Activatora.

Sve u svemu, tweak je veoma stabilan i meni nije pravio nikakve problema sa ostalih 150 tweakova koje imam na svom iPhonu.

Naravno da biste instalirali ovaj tweak, potreban vam je jailbreakan uređaj i Cydia. Ovdje možete naći jailbreak upute za sve iUređaje.