Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> SMS Signature – Dodavanje potpisa u tekstualnu poruku
iphone_sms

SMS Signature – Dodavanje potpisa u tekstualnu poruku

SMS Signature automatski dodaje željeni potpis u svaki odlazni SMS na iPhone uređajima.

Cydia je prepuna novih i zabavnih tweakova te vjerujem da se za svakog iPhone korisnika pronađe nešto zanimljivo. Tako i ovaj put želim vam predstaviti tweak imena SMS Signature koji bi nekome mogao biti od koristi. Često stavljate nadimak na kraju SMS poruke, smile, klasičan potpis? Uz ovaj Cydia tweak možete npr. dodati potpis ili recimo smile :) bez opterećenja i razmišljanja. Funkcionalan tweak za sve korisnike koji se često SMSaju, iako naravno potpis neće biti posebno izražen kao npr. kod e-maila koji možete postaviti u HTML formatu. SMS Signature proizlazi od autora infectionfx, kojeg možete pronaći na ModMyi repo sourceu potpuno besplatno. Kada govorimo o potpisu za SMS poruke, isto je moguće napraviti i pomoću aplikacije biteSMS, no za razliku od SMS Signature tweaka, biteSMS će vam doslovno zamijeniti SMS.app na vašem iPhoneu.

Kako bi koristili SMS Signature Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreakan te da ga pokreće minimalno iOS 4.2. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Kako bi instalirali i koristili SMS Signature Cydia tweak slijedite donje upute:

Unutar Cydie pod “Search” tab upišemo “SMS signature” zatim odaberemo “Install” -> “Confirm”

Nakon respringa uđemo u postavke iPhonea, gdje će nam biti vidljiv novoinstalirani tweak SMS signature unutar kojega odaberemo ON/OFF, te dolje upišemo željeni potpis. Pri pisanju SMS poruke potpis nije vidljiv, što postaje tek nakon slanja poruke automatskom funkcijom tweak-a SMS Signature.

Još jednom napomena kako navedena radnja vrijedi samo za jailbreakane iPhone uređaje. Tweak je testiran s naše strane na iPhone 4 uz iOS 4.2.1, no vjerujemo kako radi na svim verzijama iOS-a, te uz sve iPhone modele. Službeni naputak developera na kojim iUređajima i uz koje iOS verzije tweak radi nigdje nije naveden.

Tipkovnica sa screenshotova je djelo također Cydia tweaka Color Keyboard.

Omizio.com u svakom trenutku možete pratiti putem Facebook ili Twitter stranice.

  • fika

    odlični ste sa postovima..često u screenshot-ovima na omizio vidim nešto zanimljivo poput ove tipkovnice ili neke teme i sl. pa bar s moje strane je mišljenje da bi mogli staviti i poneki post o tome.. hvala vam i samo nastavite tako dalje :))