Friday, 30 July, 2021
Home >>> Cydia >>> SMS Stats 2 tweak – Pratite statističke podatke za poruke
smsstats2-feat

SMS Stats 2 tweak – Pratite statističke podatke za poruke

Unatoč popularnosti IM klijenata koji su neovisni od platforme (Viber, Whatsapp i drugi) količina SMS poruka koja se šalje sa telefona i dalje je impozantna. Ako vas je ikada zanimalo koliko ste ukupno poslali SMS poruka ili iMessage, te podatke možete saznati putem novog SMS Stats 2 tweaka.

Ovaj tweak u aplikaciju poruke dodaje novi virtuelni gumb obilježen slovom “S” (statistika). Tapnete li na njega otvorit će vam se odjeljci sa informacijama o ukupno poslanim porukama, ukupno primljenim porukama, oba podatka zajedno. Pored ukupnog zbroja poruka, možete vidjeti i odvojene podatke za SMS i iMessage.

smsstats2banner1

Zanimljivo je i to da ovaj tweak dodaje S gumb i u pojedinačne razgovore pa pomoću njega možete baciti oko na podatke o konverzaciji sa tom osobom. Pored toga što tweak može biti zanimljiv korisnicima koji vole brojke, koristan je i u slučajevima kada sumnjate da vas je operater vašeg izbora prevario te vam naplatio za više poruka no što ste ih uistinu poslali. SMS Stats 2 je kompatibilan sa svim iUređajima koji imaju instaliran iOS 7 a možete ga preuzeti besplatno sa BigBoss repozitorija.

 

Image credits: ModMyi