Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Spin tweak daje vam novo glazbeno sučelje na Lock Screenu
spin_feat

Spin tweak daje vam novo glazbeno sučelje na Lock Screenu

Koliko vam se dopada iOS 7 Lock Screen kada slušate glazbu? OK, on sasvim solidno obavlja svoju zadaću ali samo sučelje bi moglo izgledati drugačije, modernije. Upravo s tim na umu developer s1ris je napravio tweak nazvan Spin.

spinbanner

Umjesto ravnih linija koje možete vidjeti na Lock Screenu kada glazba prži u pozadini, Spin sve stavlja u kružni oblik, od same grafike albuma, do pause/play i naprijed/nazad gumbova pa sve do komandi za pojačavanje zvuka ili prebacivanje na određeno mjesto u pjesmi. Do sada ste zvuk pojačavali pomicanjem ravne linije a pomoću ovog tweaka ćete to raditi ispunjavanjem kružnice. Isto vrijedi i za pomijeranje minutaže u pjesmi. S obzirom da ovaj tweak oslobađa više mjesta na Lock Screenu se sada prikazuje i sat.

spinprefs

Iz odjeljka u Settings aplikaciji možete tweak paliti/gasiti, postaviti grafiku albuma kao pozadinu na Lock Screenu, uvećati komande i još dosta toga. Primjedbi nema ni na estetiku ni na funkcioniranje Spin tweaka a kako bi ga preuzeli morate pripremiti 0.99$, te na iUređaju imati instaliran iOS 7.

Kako vam se dopada?

 

Image credits: ModMyi

  • Slaven

    Predobra stvar, dobro uradjeno. Hvala.