Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Springtomize 3 je konačno stigao na Cydiau!
springtomize3-0

Springtomize 3 je konačno stigao na Cydiau!

Springtomize je jedan od najpoznatijih tweakova svih vremena i ako ste se ikada zanimali za jailbreak sigurno ste o njemu čuli ili ga probali. Za one manje iskusne, riječ je o tweaku koji daje mogućnost prilagodbe i optimizacije najrazličitijih dijelova iOSa. Na Cydiau je sada stigao i Springtomize 3 koji podržava iOS 7 i nove uređaje.

springtomize3-1

Treća inačice ne donosi toliko revolucionarne promjene kao što je druga prošle godine, ali to ni nije toliko važno jer su opcije i onako izdašne. Kao i do sada, Springtomize je podijeljen u više sekcija: animacije, app slide, control center, dock, ikone, folderi, stranice, status bar i lock screen. U svakom odjeljku možete podešavati određene aspekte korisničkog sučelja na koju se odjeljak odnosi.

springtomize3-2

Zahvaljujući naočigled beskrajnoj listi različitih opcija po pomenutim odjeljcima možete izgled iOSa prilagoditi prilično drastično i originalno, ili pak suptilno. Autor tweaka, Filippo Bigarella, udružio se sa također legendarnim Surenixom koji je u trećem Springtomize izdanju dizajnirao nove ikone koje idu na ruku dizajnerskom jeziku iOSa 7.

springtomize3-3

Springtomize 3 će obradovati stare poklonike ali steći i neke nove. Većina njih će mu oprostiti to što svaka izvršena promjena traži respring uređaja što je malen nedostatak u odnosu na prednosti. Ako ste u prethodna 2 mjeseca kupili Springtomize 2, treća inačica je za vas besplatna. Ako ste ga kupili ranije onda će vas nadogradnja koštati 1.99$ a novi kupci će morati izdvojiti 2.99$. Ne sumnjajte da vrijedi svakog centa!

Jeste već isprobali Springtomize3?

  • Ivo

    toooo…