Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> SPTouch Cydia tweak vam daje virtualni Home gumb
SPTouch

SPTouch Cydia tweak vam daje virtualni Home gumb

Učinak koji se dobije pritiskom Home gumba možemo kopirati na razne načine, bilo pomoću gesti iz Activatora, tweakovima kao što je Virtual Home ili nikad prežaljeni Zephyr koji nije ažuriran za rad na iOSu 7.

Novi tweak SPTouch je još jedna varijacija na tu temu, čak se usuđujemo reći da je jedna od boljih. Ovaj tweak vam na zaslon stavlja virtuelni Home gumb koji koristite kao i fizički – jedan dodir vraća na Home Screen, dva otvaraju App Switcher, zadržavanjem dodira možete zaključati zaslon. Ako tapnete na taj gumbić i zadržite dodir, možete ga smjestiti gdje god želite na svom zaslonu. Možemo reći da ovaj tweak imitira Assistive Touch opciju koja se može uključiti u postavkama iOSa.

SPTouch

Izgled ovog virtuelnog gumba nije nametljiv te podsjeća na zaobljeni kvadratić, svojevrsnu ikonu Home gumba iz prošlih vremena, koja je na iPhoneu 5s izbačena. Iz odjeljka u Settings aplikaciji možete podešavati boju, veličinu gumba. Dobrodošla bi opcija bila da se tweak može ugasiti kada se pokrene neka aplikacija po želji ili kada tipkamo na tastaturi.

Osobno sam uvijek bio fan ovakvih tweakova jer su mi omogućavali da “štedim” Home tipku na svojim uređajima. Na funkcionalnost nema nikakvih zamjerki a pogotovo na činjenicu što je besplatan. Možete ga preuzeti sa BigBoss repoa na Cydiai.

Sve radi kako treba?

 

Story and image credit: iDownloadBlog

  • Denis Kerep

    Koristim ga vec neko vrijeme, jako simpatican tweak, ne pamtim kad sam zadnji puta od kad ga imam instaliranog koristio home tipku :-)