Wednesday, 28 October, 2020
Home >>> Cydia >>> StickerMe tweak dodaje Facebook Messenger stickere u Apple Poruke aplikaciju
stickerme

StickerMe tweak dodaje Facebook Messenger stickere u Apple Poruke aplikaciju

Stickeri iz iOS Facebook Messenger aplikacije postali su ustaljena pojava na ovoj društvenoj mreži. Ukoliko ste i vi ljubitelj Facebook-ove zbirke stickera, novi StickerMe tweak bi vam mogao biti zanimljiv iz razloga što dozvoljava da Messenger stickere koristite i u iOS aplikaciji Poruke, kako za SMS, tako i za iMessage.

Osnovni preduslov za korištenje ovog tweaka je da na svom iUređaju imate instaliran i Facebook Messenger. Razlog tome je što developer nije želio povrijediti autorska prava kopirajući kompletnu kolekciju Facebook stickera za svoj tweak, nego isti stickere “vuče” iz Messenger aplikacije. Ako već imate Facebook Messenger, nakon instalacije StickerMe tweaka morat ćete jednom otvoriti tu aplikaciju i sučelje sa stickerima.

stickermebanner

 

Ovo će automatski terminirati iOS Poruke aplikaciju pa tako kad je naredni put otvorite ona će imati i opciju za slanje stickera. Iz Poruke aplikacije stickere možete dodavati pomoću nove smiley ikone koja se nalazi u vrhu lijevo od ikone mikrofona.

Za svoju ljubav prema stickerima ćete morati izdvojiti 1,49$, što je iznos koji developer naplaćuje za ovaj tweak, a možete ga preuzeti na BigBoss repozitoriju. Javite nam kako vam se dopada.

 

Image credits: ModMyi