Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Sticky Icky Cydia tweak – Zadržite notifikaciju na zaslonu
notifbanner

Sticky Icky Cydia tweak – Zadržite notifikaciju na zaslonu

Sa nama su još od pete inkarnacije iOSa i informiraju nas o stvarima koje pristižu na naše iUređaje – notifikacijske zastavice. Bilo da vam je pristigla nova poruka, mail ili što god drugo, notifikacijska zastava će vas o tome obavijestiti a da vas ne prekine direktno u vašem radu na uređaju. Ukoliko vam se ne dopada činjenica da se one same gase nakon nekoliko sekundi, te bi ih željeli nešto duže zadržati na zaslonu onda je nedavno predstavljeni Sticky Icky tweak nešto za vas.

Naziv Sticky Icky u ovom slučaju nema veze sa mirisnom zelenom biljčicom ali je referenca vješto iskorištena kao pošalica jer ovaj tweak sve nadolazeće notifikacijske zastavice bukvalno zalijepi na vaš zaslon i tu ih zadržava sve dok vi sami ne odlučite da ih ručno uklonite pomoću dodanog virtualnog gumbića ili zaključate zaslon uređaja.

large_StickyIcky_noTheme

Zanimljivo je da notifikacije ostaju upaljene čak i kada pokrenete neku full screen aplikaciju ili igru. Mogućnosti prilagodbe su minimalne te iz Settings aplikacije možete samo odabrati izgled gumbića za gašenje notifikacije (X ili -).

Sticky Icky možete na svoje uređaje “zarolati” sa Modmyi repoa i to potpuno besplatno. Što kažete, dobra ideja ili ne?