Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Cydia >>> StreamEnhancer Cydia tweak uklanja restrikcije iz YouTube i drugih streaming aplikacija
streamenhancer-feat

StreamEnhancer Cydia tweak uklanja restrikcije iz YouTube i drugih streaming aplikacija

Online video streaming servisi značajan su aspekt modernog interneta, te svi znamo kako na njima možemo pronaći sve, od glazbe, filmova, uputa i što god vam može pasti na pamet. Kada ih želimo koristiti na mobilnim uređajima nerijetko ćemo se susresti sa raznim restrikcijama i reklamama. U riješenju tog problema može nam pomoći novi tweak na Cydiai – StreamEnhancer.

Tweak svojim korisnicima daje mogućnost da uklone reklame i nametnute restrikcije na video streaming aplikacijama kao što su YouTube, Comedy Central ili Twich. U ovom trenutku StreamEnhancer podržava više od deset video streaming aplikacija a u nastavku pogledajte koje prednosti donosi pri korištenju nekih od njih:

  • Youtube: uklanja reklame i dobna ograničenja, dozvoljava korisnicima HD video stream putem 3G ili 4G mobilnih mreža bez potrebe za WiFi konekcijom, poboljšava privatnost jer onemogućava praćenje korisnika, te dozvoljava slušanje audio zapisa sa video uratka u pozadini.
  • Comedy Central: omogućava pregled svih video uradaka i otklanja reklame
  • History i A&E: onemogućava reklame na pokretanju aplikacije i omogućava AirPlay funkciju.
  • Uklanja reklame za brojne aplikacije kao što su NBC, Twitch, The CW, MX tube…

Zgodna funkcija je i to što onemogućava Appleov iAds servis reklama i to na nivou sistema. Tweak počinje sa radom odmah po instalaciji a dalje mogućnosti prilagođavanja su nepostojeće. StreamEnhancer je besplatan tweak, a da bi ga preuzeli morat ćete dodati ovaj repo:

http://cydia.myrepospace.com/andrewwiik/

Kako dodati Cydia repo?

Kako vam se dopada? Da li je iz aplikacija uklonio sve reklame koje su vam ranije smetale?