Sunday, 20 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Stride 2 tweak vam dozvoljava da zaslon otključate crtanjem
stride2-feat

Stride 2 tweak vam dozvoljava da zaslon otključate crtanjem

I to smo dočekali, nekoć popularni tweak Stride konačno je osvanuo u novoj inačici koja podržava iOS 7. Ukoliko niste ranije čuli za njega, Stride vam omogućava otključavanje zaslona tako što ćete prstom nacrtati neki oblik po želji.

Stride-2-Drawing

Riječ je o jednostavnom, neopterećenom metodu otključavanja koji je našao mnogo poklonika. Kada instalirate Stride 2 na svoj iUređaj morate se zaputiti u njegov odjeljak u Settings aplikaciji. Tu, naravno, možete odrediti oblik kojim ćete otključavati zaslon. Na površini za crtanje možete vježbati do mile volje dok ne pronađete odgovarajući oblik za vas. Takođe, prilikom snimanja nacrtane lozinke, možete odrediti preciznost prepoznavanja pri otključavanju (zamislite da vidno nacirkani morate u milimetar “ubosti” neku črčkariju).

Stride-2-interface

Na Lock Screenu je potrebno da svajpnete po zaslonu s lijeva na desno kako bi nacrtali svoj oblik za otključavanje, a u slučaju eventualnih problema pri prepoznavanju dovoljno je tapnuti na “cancel” gumb da uređaj otključate standardnom, numeričkom lozinkom. Dakle, prije korištenja Stride 2 tweaka morate upaliti klasičnu lozinku.

Stride 2 možete preuzeti po cijeni od 2.99$, što je opravdana cijena za trud koji je Adam Bell uložio u razvoj. Što vi mislite, kako vam se dopada Stride u novoj inkarnaciji?

 

Image credits: iDownloadBlog

  • Slaven

    Upravo sam instalirao Stride 2 tweak, predobar je, radi perfektno. Hvala.
    Veliki pozdrav!