Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Stride Cydia tweak – Grafička zaštita za vaš iPhone
Stryde

Stride Cydia tweak – Grafička zaštita za vaš iPhone

Poželite li nekad zamijeniti otključavanje vašeg iUređaja lozinkom sa nečim drugačijim? Cydia je puna tweakova koji će vam u tome mogu pomoći. Mogli ste kod nas pročitati recke za ColoredKnob i PaperLock tweakove koji modificiraju Lock Screen a danas ćemo više pažnje obratiti na sigurnost i predstaviti tweak pod nazivom Stride.

Ovaj tweak omogućit će vam da sami odaberete, odnosno nacrtate, gestu kojom želite da otključavate vaš zaslon. Ako vam na pamet pada otključavanje zaslona koje imaju Android telefoni na dobrom ste putu ali Stride tweak vas vodi nekoliko stepenica iznad toga. Za unos geste na raspolaganju vam stoji dobar dio zaslona na kojem možete bukvalno odabrati kakav god uzorak hoćete. Imajte na umu da je mudro ne komplikovati previše jer vam se može desiti da zaboravite gestu koju ste odabrali. Ukoliko ste opsjednuti sigurnošću onda možete dodati i unos određenog PIN koda nakon otključavanja zaslona gestom. Potrebno je i napomenuti da dobri, stari Slide To Unlock i dalje ostaje na snazi. Tek kada “kliznete” njegov gumb pojavljuje vam se zaslon za Stride otključavanje. Sigurnosti, dakle, ovdje ne nedostaje.

Stride je prilično stabilan tweak koji vam neće zadati glavobolje a da bi ga koristili potreban vam je jailbreakan iUređaj koji vrti iOS 5 te 2.99$ što je iznos koji developer Adam Bell traži za ovaj tweak. iPad, na žalost, nije podržan.

  • Gize

    Sve mi zablokiralo :)