Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> SuperSwitcher Tweak – Mnogo brži multitasking u iOS-u.
super-switcher-main

SuperSwitcher Tweak – Mnogo brži multitasking u iOS-u.

App Switcher je dio iOSa koji se otvori kada pritisnete home tipku dva puta, i pomoću kojeg dolazite do multitasking bara i aplikacija koje su već otvorene.

Jedna od stvari koja je meni često išla na živce je to otvorim App Switcher misleći da mi je tamo otvorena aplikacija koja mi treba, a ona nije.

Onda moram zatvoriti switcher, te naći aplikaciju na spring boardu gubeći dragocjeno vrijeme.

Ovaj problem je kod mene još gori, pošto religiozno koristim RemoveBG, jedan od mojih omiljenih tweakova koji pritiskom i držanjem home tipke gasi sve aplikacije u pozadini kako bih oslobodio RAM memoriju. Ni sam nisam siguran zašto ga koristim, s obzirom da imam iPhone 4 sa dovoljno memorije, nego jednostavno iz nekog razloga ne volim da mi je upaljeno previše aplikacija.

Radi toga u većini slučajeva App Switcher nema aplikaciju koja mi treba.

Očigledno nisam bio jedini kome je to išlo na živce, pošto je nedavno u Cydiai osvanuo tweak pod imenom SuperSwitcher, koji pomaže upravo sa tim problemom.

SuperSwitcher je Cydia tweak koji vam dozvoljava da stavite 9 omiljenih aplikacija, koje često koristite, odnosno prečice ka tim aplikacijama u App Switcher, u prazan prostor iznad multitasking bara.

Odlična ideja. Sada još uvijek mogu pogasiti sve aplikacije i ponovo do njih doći koristeći prečice u SuperSwitcheru.

Kao što vidite osim 9 aplikacija po vašoj želji, također možete doći do maila, telefona, SMS-a i Safarija. Osim toga, na drugoj stranici možete doći do System postavki, naći stvari slične kao u SBSettingsima, brightness, volume, te gumbe za Bluetooth, Airplane Mode, Location Servis i WiFi.
Također možete respringati, ugasiti i rebootati uređaj.

Nakon dva tjedan korištenja, uopće ne znam kako sam živio bez ovog tweaka.

Uz ova dva tweaka, koristim i Zephyr koji mi dozvoljava da dođem do App Switchera putem geste, a ne pritiskanjem home tipke.

Postoje dva mala problema sa ovom postavkom. Prvi je, da je SuperSwitcher vjerojatno jedna od grafički najružnijih tweakova koji postoje. Ne samo da ništa ne izgleda kao native iOS, već izgleda kao nešto sa Windowsa 95. Po mom mišljenju odvratno.

Drugi problem je što SuperSwitcher nije besplatan, već $.99, što ustvari i nisu neki novci s obzirom što ovaj tweak donosi, te koliko ga koristim.

Svi navedeni tweakovi rade odlično jedan sa drugim na iOSu 5.x.x. (što znači ne ruše se međusobno kada rade i ne ometaju rad iUređaja)

Ako ste osoba koja razmišlja poput mene, volite čist multitasking bar, a i pristup aplikacijama direktno s App Switchera, onda požurite u BigBoss repo po SuperSwitcher.

  • Boy

    moze i preko Quickdo :) ….meni jedna od najboljih aplikacija i odmah nakon JB ona ide prva u instal…

  • Dejan

    Jel postoji kakav tweak da se skroz zabrani notifikacijskom sustavu da se spušta preko ekrana?

  • Boy

    da, Quickdo :)