Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> SwipeForMore tweak olakšava upravljanje Cydia paketima
SwipeForMore-1024x961

SwipeForMore tweak olakšava upravljanje Cydia paketima

Prošlog tjedna pričali smo o tome kako je Cydia dobila najveću nadogradnju u zadnjih par godina, a putem koje je Saurik otvorio i put tweakovima koji će uticati na rad same Cydiae. Jedan od prvih takvih tweakova zove se SwipeForMore i rješava jednu staru boljku.

Standradni način deinstaliranja, reinstaliranja paketa (tweakova) u Cydiai je nepotrebno zakomplikovan te zato ovaj tweak nudi puno jednostavniju soluciju. SwipeForMore tweak vam omogućava da jednostavnim svajpanjem po tweaku na nekoj listi dobijete pristup svim dostupnim opcijama za instaliranje, reinstaliranje, brisanje i slično. Iako ušteda na vremenu ne može biti drastična ovaj tweak omogućava ugodniji i prirodniji rad i u konačnici može ubrzati režim rada u onim momentima kada imate više “posla” sa Cydiaom i instaliranim tweakovima.

swipeformore2

Jedan manji nedostatak je što tweak još ne radi sa tweakovima koji se plaćaju, ako ih niste kupili ranije. Gumbići su tu ali još ne rade pa se nadamo da će developer ubrzo ispraviti i ovu sitnicu. SwipeForMore je besplatan tweak koji možete odmah preuzeti preko BigBoss repozitorija a mi vam toplo preporučamo da ga i sami oprobate. Što kažete, kako vam se dopada?