Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> SwitcherPlus Cydia App – Multitasking na lock zaslonu plus flash bljesak
SwitcherPlus-Main

SwitcherPlus Cydia App – Multitasking na lock zaslonu plus flash bljesak

SwitcherPlus Cydia App vam dozvoljava da dodjete do multitask bara i da upalite bljesak direktno sa lock zaslona.

Prije par dana napravili smo recenziju, sada veoma popularnog tweaka Flash Lock koji vam dozvoljava da upalite bljesak na kameri direktno sa lock zaslona.

Problem je bio u tome sto vas se dosta javilo da imate problema sa ovim tweak-om te da ga niste mogli instalirati na starijim verzijama iOS-a 4. Trazeci rijesenje problema naletio sam na jos jedan stariji a i bolji tweak koji bi mogao popraviti taj problem plus dodati par novih funkcija.

Radi se SwitcherPlus Cydia Aplikaciji. SwitcherPlus je napravljen od strane ljudi koji su nam donjeli moju najomiljeniju Cydia Aplikaciju BiteSMS i radi sa iOS-m 4, ukljucujuci ranije verzije softwarea.

SwitcherPlus vam dozovljava da otvorite multi tasking bar direktno sa lock zaslona te uz to odete direktno u odredenu aplikaciju koja je otvorena u multitask baru bez otkljucavanja telefona. Sto je veoma efektivno.

Multi Task bar otvarate na isti nacin kao i normalno odnosno double klikom na home dugme u dnu.

SwitcherPlus Cydia Tweak+

Kao sto vidite iz slike, SwitcherPlus vam takodjer dozvoljava da ugasite aplikacije u task baru direktno sa lock zaslona i pri tome dodaje funkciju zatvaranja vise aplikacija od jednom, slicno kao Remove BG tweak o kojem smo vec pisali.

Tako na primjer, vidite male strelice u donjem lijevom kutu? Kada kliknete na jednu od tih SwitcherPlus ce vam odmah zatvoriti sve aplikacije koje su na desno od strelice na koju ste kliknuli.

Tako ako kliknem na strelicu na “Weather” ikonici, Phone i Settings apps ce se zatvoriti.

No sto je sa bljeskom? Ova aplikacija ima funkciju gdje kada kliknete tri puta (Triple Click) na home dugme odmah vam se upali bljesak na kameri tako da ga mozete koristiti kao bateriju.

Aplikacija je potpuno besplatna i nacin koristenja se moze prilagoditi na vise nacina.

Ako mislite da vam treba multiTasking na lock zaslonu onda se zaletite do Cydia-e i skinite ovaj efikasan tweak. Naravno da bi koristili Cydia-u i ovaj tweak morate imati jailbreakan iUredaj. Upute za Jailbreak mozete naci ovdje.

[Testirano na IP4, iOS 4.2.1]