Sunday, 5 November, 2017
Home >>> Cydia >>> SwitchManager tweak donosi pregršt korisnih opcija za App Switcher
switchmanager-feat

SwitchManager tweak donosi pregršt korisnih opcija za App Switcher

Iako je iOS App Switcher prešao dug put od svojih početaka, jailbreak zajednica i njeni napredni korisnici tu uvijek vide mjesta za dalji napredak. SwitchManager je novi entitet na listi tweakova koji dozvoljavaju igranje sa ovim dijelom iOS-a, a svojim budućim korisnicima obećava mnogo po poštenoj cijeni od 0 dolara, funti, šilinga, eura i jena.

Po instalaciji tweaka potrebno je zaputiti se u novokreirani odjeljak u Settings aplikaciji iz kojeg se mogu birati nove opcije: zadržavanje dodira na kartici aplikacije kako bi je ugasili, upozorenje o gašenju aplikacije/procesa, automatski izlazak iz switchera po gašenju svih aplikacija, swipe na gore po Home Screen kartici za prikazivanje opcija za gašenje/restart uređaja, prikazivanje ili sakrivanje naziva aplikacija ispod ikone u App Switcheru, gumb za gašenje svih aplikacija u isto vrijeme, izuzimanje aplikacija sa liste, i još dosta toga. Nakon paljenje bilo koje od ovih opcija potrebno je izvršiti respring uređaja.

switchmanagerprefs

SwitchManager je odličan, stabilan tweak koji nudi pregršt korisnih opcija koje su mnogi korisnici poželjeli više puta tokom korištenja svog iPhone-a. Kao što smo napomenuli, ovo je besplatan tweak a preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija. Kako vam se dopada?