Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Tactful tweak donosi 3D Touch podršku za Cydia store
tactful-feat

Tactful tweak donosi 3D Touch podršku za Cydia store

Nema sumnje kako je 3D Touch odličan dodatak iOS interfejsu koji omogućava olakšan pristup kraticama za pojedine aplikacije i generalno nudi brži pregled informacija. Cydia sad nudi mnoštvo tweakova koji imitiraju ovo iskustvo ali, zanimljivo, ni jedan od njih ne radi za aplikaciju Cydia.

Novi Tactful tweak donosi dašak 3D Touch funkcionalnosti i za ovaj jailbreak dućan. Opcionalne kratice za Cydia-u na Home Screenu uključuju pretragu dućana, pregled paketa/tweakova koje ste instalirali u posljednje vrijeme, dodavanje repozitorija i refresh repozitorija. Pored ovoga, tweak u samoj aplikaciji omogućava da “zavirite” u tweakove sa jačim pritiskom.

Potrebno je napomenuti da će Home Screen kratice raditi na bilo kojem iOS 9 iUređaju ako ima instaliran neki 3D Touch tweak kao što su RevealMenu ili Forcy, ali brzi pregled tweakova unutar aplikacije zahtijeva iPhone 6s ili 6s Plus. Tactful je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Ako često vršljate Cydiaom onda je stvarno vrijedan vaše pažnje. Javite nam u komentarima kako vam se dopada.