Saturday, 23 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Tap to Widgets Cydia tweak donosi nove widgete u centar za notifikacije
tap-to-widgets

Tap to Widgets Cydia tweak donosi nove widgete u centar za notifikacije

Apple nam widgete daje na kapaljku. Točka. Koliko je to dobro ili ne svako zna za sebe. Trenutno se u centar za notifikacije (bez jailbreakanja) mogu ubaciti widgeti vremenske prognoze, stanja na berzi, kratica za brzi tweet i par sličnig sitnica. Ako je vaš uređaj ipak jailbreakan onda ste možda već čuli za widget tweakove poput Kamera ili NCSettings a sada je vrijeme da upoznate i Tap to Widgets.

taptowidgets1

iOS 6 nam omogućuje da u centar za notifikacije stavimo gumbove za brže dijeljenje sadržaja na Facebooku i Twitteru, Tap to Widgets tweak to iskustvo proširuje na druge stock iOS aplikacije – Calendar, Notes i Reminders. Ukoliko često dodajete stavke u kalendar ili si stavljate podsjetnike preko ovih aplikacija znate koliko vremena gubite na to. Jedan dodir na virtuelni gumb ovih kratica daje vam mogućnost da unesete stavku, bilješku ili podsjetnik. Zadržite li prst nešto duže na pomenutom gumbu, pojavit će vam se dodatne opcije.

taptowidgets5

Kao što je to slučaj kod bilo kojeg drugog widgeta za centar za notifikacije, i ovaj ćete po instalaciji morati “ručno” upaliti u Settings aplikaciji, u odjeljku centra za notifikacije. Dobro je znati i da postoji mogućnost biranja koja od ova tri gumba će biti prikazana. Tweak po izgledu ali i funkcionalnosti djeluje kao da su ga Appleovci sami tu ubacili a to je jedna od najvećih pohvala koju jedan tweak može dobiti.

Tap to Widgets koštat će vas 1.99$ a pronaći ćete ga na BigBoss repozitoriji. Da bi ste ga instalirali vaš uređaj mora “vrtiti” iOS 6.