Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> tapUnlock Cydia tweak – Umirovite “slide to unlock”
tapunlock1

tapUnlock Cydia tweak – Umirovite “slide to unlock”

Moram priznati da volim tweakove koji mijenjaju Lock Screen mojih iUređaja a pogotovo one koji spadaju u alternativne metode otključavanja zaslona. Pritisnete li Power ili Home tipku to je prvo što ćete vidjeti i što može “promatračima” odati da je vaš uređaj nešto drukčiji od njihovog. Takav tweak je i tapUnlock koji ćemo vam predstaviti danas.

Jednostavno, “slide to unlock” vam je je dosadio preko mjere i željni ste nečeg novog. tapUnlock će vam cijeli slider za otključavanje zamijeniti jednim velikim virtuelnim gumbom sa prigodnim natpisom “tap to unlock.” Dakle, tapnete gumb i zaslon je otključan. Sam gumb dizajnom prati ostala rješenja u iOSu i uopšte ne odudara od njih. Kad ga dodirnete on čak nakratko i poplavi, odlično! Dodatni bonus koji dobivate uz tapUnlock je to da on i slidere za javljanje na dolazni poziv i gašenje uređaja mijenja prigodnim gumbovima.

tapunlock

tapUnlock je besplatan tweak (srećom) koji nudi lijepu dozu funkcionalnosti i dizajna a da pri tome nije pretrpan nepotrebnim opcijama. Što vi mislite?

Još tweakova koji mijenjaju način na koji otključavate zaslon:

Pinch to Unlock

StyleUnlock

 

Unfold

 

  • Yach

    Ne to ijest jedna od čari ovih telefona nedolazi uobzir to mijenjati ali dobroje što ima izbora

    • Kile_Omizio

      Dobro je ko hoće promjeniti. Ja ovakve stvari držim par dana pa najčešće dobiju nogu :)

  • Drazene kako je sto se tice otkljucavanja u dzepu??

    • Kile_Omizio

      To bi stvarno bilo teško izvesti. Nisam nikad otključao telefon tako, mislim da bi jedino bilo zeznuto ako ukloniš Lock Screen skroz, tj. da odmah skače Springboard čim se navališ na tipku.

  • Ja

    Jel se može to skinut il ?