Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> TaskMaster Cydia tweak – Iskoristite Spotlight Search za nešto korisno
taskmasterbanner

TaskMaster Cydia tweak – Iskoristite Spotlight Search za nešto korisno

Svi smo svjesni da Spotlight Search postoji kao opcija na našim iUređajima ali ga većina nas kronično izbjegava koristiti. Vodivši se tom idejom developer pod nadimkom iA1eX dosjetio se kako bi se taj prostor mogao pametnije iskoristiti tako što će upotrijebiti kao mjesto za kratice kao osnovnim funkcijama uređaja i osnovnim informacijama.

Mora se priznati da već postoji ogroman broj tweakova koji vam olakšavaju paljenje/gašenje funkcija poput WiFi, GPS, podešavanja svjetline zaslona i slično, tweakovi veterani poput SBSettings ili NCSettings ali ova ideja ipak zaslužuje pažnju, naročito ako ste u potrazi za alternativom. Po instalaciji TaskMastera primjetit ćete kako na Spotlight Search stranici sada imate ne samo polje za pretragu nego i pregršt dodataka.

taskmaster

Tu sad možete kontrolirati reprodukciju glazbe, podešavati svjetlinu zaslona ali i paliti neke od ovih funkcija: Airplane Mode, Bluetooth, Do Not Disturb, 2G i 3G mobilni internet, zaključati rotaciju zaslona, WiFi i još dosta toga.

Ispod virtuelnih prekidača naći ćete skraćenice za pisanje nove poruke, maila, Facebook ili Twitter posta te osnovne informacije o uređaju (ime uređaja, ukupna memorija, dostupna memorija, MAC i IP adrese, itd.). Kad podvučemo crtu možemo zaključiti kako je ovdje riječ o odličnoj (mada recikliranoj) ideji koja je, uz to, i odlično implementirana te opravdava cijenu od 1.99$. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija a jedino što u ovom trenutku nedostaje je podrška za iPad. Bacite oko i na ove odlične tweakove:

 

Featured image credit: modmyi.com

  • Pomocc

    Ja ga ne mogu naci na Cydia-i nikako :O

    • Vince

      BigBoss