Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> TimePasscode Cydia tweak – Koristite trenutno vrijeme kao lozinku za otključavanje uređaja
timepasscode_feat

TimePasscode Cydia tweak – Koristite trenutno vrijeme kao lozinku za otključavanje uređaja

Svima nama je sigurnost naših uređaja, i zaštita privatnosti podataka koji se na njima nalazi izrazito važna. Nekad je teško izabrati lozinku koja će naše uređaje štititi od tuđih pogleda. Lozinka ne smije biti očita, a u istovrijeme mora biti i lako pamtljiva. Upravo to je imao na umu i Stevie Hetelekides kad je došao na ideju za TimePasscode tweak.

TimePasscode vam daje mogućnost da umjesto unosa neke svoje lozinke, iUređaj otključate unoseći trenutno vrijeme! Ideja je odlična i zaista originalna. Tko bi se sjetio da kao lozinku unese brojke koje stoje na satu? Tweak radi na taj način da konstantno prati vrijeme na uređaju, a kad ga trebate otključati unijet ćete cifre sa sata. Na primjer, ako je sada 15:10, uređaj ćete otključati tako što unesete 1510; ako je na satu 8:30, unosite 0830.

timepasscodebanner

Iz odjeljka u Settings aplikaciji tweak možete po želji paliti ili gasiti, možete i odobriti korištenje neke osobne lozinke koja će takođe otključati uređaj. Postoji i opcija obrnutog unosa pa ako je uključite idete po principu da ako je na satu 13:00, uređaj će se otključati lozinkom 0031.

TimePasscode možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako vam se čini ova ideja?

 

Image credits: ModMyi

  • vito

    pomoc plz instalirao sam aplikacij i sad mi e iphe vi nece otkljucati