Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Cydia >>> TouchPass tweak – Jednim dodirom otključajte zaslon
touchpass-feat

TouchPass tweak – Jednim dodirom otključajte zaslon

Nakon izlaska evasi0n7 jailbreaka primjetan je jedan gorak trend – na Cydiai je sve manje besplatnih a kvalitetnih tweakova. Developeri čak i najsitnijih tweakova traže određenu nadoknadu i dok mi uvijek propagiramo da svačiji trud treba nagraditi ne možemo a ne razmišljati o tome da bi više od pola tih tweakova bilo besplatno ponuđeno na Cydiai prije nekoliko godina.

Slična situacija je i sa TapToUnlock7 tweakom koji smo predstavili prije par tjedana. Zgodan tweak koji dozvoljava da zaslon otključate samo dodirom a ne klizanjem prsta naplaćuje se 0.99$. Sada je na Cydiau stigla i besplatna alternativa u vidu TouchPass tweaka.

Po instalaciji tweaka nije potrebna nikakva konfiguracija, niti takve mogućnosti uopće postoje. Slide to unlock tekst je zamijenjen tap to unlock porukom a zaslon možete otključati samo ako dodirnete taj tekst, ne bilo gdje na zaslonu. Ovakvo rješenje će vas sačuvati slučajnih otključavanja zaslona ali će i zahtijevati malo privikavanje. Otključavanje zaslona je popraćeno i suptilnom animacijom.

TouchPass možete besplatno preuzeti sa BigBoss repoa a Phillip Tennen, developer tweaka, je zaslužio sve pohvale. Kako vam se čini?

 

 

Image credit: ModMyi