Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Transition tweak – Nove animacije za otključavanje vašeg zaslona
Transition-1024x534

Transition tweak – Nove animacije za otključavanje vašeg zaslona

Ako se ponovo nalazite u tom stanju kada vam je iOS dosadio te vam je potrebno neko kozmetičko osvježenje, trebate pogledati novi Transition tweak koji vam danas predstavljamo. Kao što iz naziva moža i možete pretpostaviti, ovaj tweak vam donosi nove animacije (tranzicije) otključavanja zaslona i izbor je više no bogat.

Transition-1024x907

U odjeljku u Settings aplikaciji ćete očekivano naći gumbić za gašenje tweaka te listu sa mogućim animacijama otključavanja zaslona. U ponudi je čak 25 različitih animacija te će vam trebati malo vremena da nađete onu pravu. S druge strane, toliki izbor će osigurati da vam animacije ne dosade toliko brzo, a tu je i random opcija koja vam omogućava da se svaki put kada otključate zaslon prikaže druga od 25 mogućih animacija.

Mala napomena ide vlasnicima novijih uređaja sa Touch ID senzorom. Naime, Transition tweak će raditi i na njima ali većina animacija nije vidljiva ako ne koristite klasično “slide to unlock” otključavanje bez zaštite. Tweak možete preuzeti na BigBoss repozitoriju po cijeni od 1.99$. Kako vam se dopada?