Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Traverse tweak omogućava kreiranje novih 3D Touch komandi za aplikacije
Traverse-3D-Touch-Cydia-tweak

Traverse tweak omogućava kreiranje novih 3D Touch komandi za aplikacije

Traverse je potpuno novi jailbreak tweak koji nas svojim duhom podsjeća na ona vremena kad smo počeli jailbreakati naše iPhone uređaje. Jedan je u nizu tweakova orijentiranih na 3D Touch, ali nije rezerviran samo za vlasnike iPhonea 6s i 6s Plus jer se može korisiti i na starijim modelima pod uslovom da koristite RevealMenu ili Forcy tweakove kako bi klonirali 3D Touch kratice na ikonama.

O čemu se radi? Traverse vam omogućava da napravite svoje 3D Touch kratice u kontekstualnom meniju koji se pojavljuje kada jako pritisnete neku ikonu na zaslonu. Ovim možete otvoriti vrata zaista beskrajnoj funkcionalnosti pa tako možete napraviti komandu za respring uređaja na ikoni Settings aplikacije, komandu da email aplikacija otvori određeni inbox ili folder i prilično sve čega se možete sjetiti. Na žalost, cijela stvar nije baš toliko uglađena koliko bi mogla biti u budućnosti jer morate dodavati pojedine informacije, a kako sve izgleda pogledajte u videu koji je obezbjedio sam developer.

Traverse možete preuzeti besplatno ako dodate cydia.bolencki13.com/repo repozitorij u Cydia-i. Ovo je tweak koji definitivno morate probati ako je vaš iUređaj jailbreakan!

 

Image credits: RedmondPie