Friday, 30 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Turn 2 Hangup Cydia tweak – Odbijte pozive okretanjem iPhonea na dolje
iphonecal

Turn 2 Hangup Cydia tweak – Odbijte pozive okretanjem iPhonea na dolje

Prije nekoliko godina frend je od svakog odbijanja poziva na svojoj Nokiai 5800 pravio show simulirajući spuštanje slušalice starijih, “žičanih” telefona. Da, Nokia je nudila tu opciju u nekoliko svojih modela pokretanih Symbianom a custom ROMovi su je replicirali i na Androidima. Ako i vi želite istu funkcionalnost na svome iPhoneu Turn 2 Hangup je pravi izbor.

Pod normalnim okolnostima kada imate poziv na svom iPhoneu odbiti ga možete tako što dva puta pritisnete power tipku (pri čemu prvi put samo utišavate zvono/vibraciju) a ako vam je to dosadilo ili metod smatrate nepraktičnim probajte Turn 2 Hangup. Ovaj tweak koristi senzore pokrete na samom iPhoneu pa tako kada “zvoneći” iPhone okrenete ka dolje tweak će za vas odbiti poziv. Ako želite samo utišati zvonjavu ili vibraciju onda je dovoljno da protresete uređaj. Turn 2 Hangup ima vlastiti odjeljak u Settings aplikaciji ali ovdje neće naći dodatne opcije za prilagodbu tweaka nego samo mogućnost da ga upalite ili ugasite po želji.

Cijena od cijelih 0$ više je nego prihvatljiva i prilagođena bukvalno svakom džepu. Turn 2 Hangup u svakom slučaju donosi malo promjene u načinu na koji koristite svoj iPhone.

Image credit: redmondpie.com

 • milanko

  turn 2 hangup radi samo ponekad, imam iphone 4

 • JOVAN

  NE MOGU JE NACI

 • milanko

  upisi : turn to hangup

 • dmilasin

  Ne radi bas kako treba prekida dolazne pozive bez okretanja ..

 • marko

  ne mogu naci nema šanse