Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> TweakHub – Otkrijte nove zaniljive tweakove i organizujte Cydia tabove
tweakhub

TweakHub – Otkrijte nove zaniljive tweakove i organizujte Cydia tabove

Po prvi put u svojoj povijesti Cydia je otvorena za izmjenu substrate koda i dosta novih tweakova “ustrijemilo” se upravo na nju. Novi TweakHub mogao bi biti jedan od najboljih dosad a njegova zadaća je da vam olakša pronalazak paketa/tweakova, a dozvoljava i mijenjanje pozicija Cydia tabova. Da bi instalirali TweakHub morat ćete dodati ovaj repo:

http://beta.unlimapps.com

Nakon instalacije primjetit ćete da je Search tab u Cydiai zamijenjen tabom More u okviru koga se sada nalaze Search i TweakHub tabovi. Tapnete li na More tab u gornjem desnom uglu pronaći ćete Edit gumb koji vam dozvoljava razmještaj ostalih tabova.

TweakHub-5-1024x907

 

U TweakHub odjeljku naći ćete listu svih aplikacija koje su instalirane na vašem iUređaju i svaka aplikacija ima svoju sekciju u kojoj možete pronaći tweakove koji utiču direktnu na tu aplikaciju. Pod Safari odjeljkom možete naći tweakove kao što je Safari Downloader+, u Twitter odjeljku Twitter++ i slično. Zaista genijalna ideja za pronalazak novih tweakova i ubrzano pronalaženje onih već poznatih.

TweakHub je besplatan i riječ je o dodatku kojeg bi trebao oprobati svaki vlasnik jailbreakanog iPhonea. Kako se vama čini?

Update: Saurik je dodao ovu funkciju kao dio Cydia instalacije u posljednjoj inačici Cydia dućana te je i sam rekao da je inspriacija za dodavanje nove funkcije došla od ovog tweaka.

  • gaga

    ne radi na ios 7.1