Monday, 16 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Double At tweak – Ubacite svoju E-mail adresu bilo gdje na iPhoneu duplim klikom na “@”
iphone-3gs

Double At tweak – Ubacite svoju E-mail adresu bilo gdje na iPhoneu duplim klikom na “@”

Jedan od glavnih razloga za jailbreakanje iPhonea su nove funkcionalnosti koje developeri širom svijeta izbacuju u Cydia storeu.

Ovi mali tweakovi nam pomažu u svakodnevnom životu i čine operacije na našim iUređajima puno bržim i lakšim.

Jedan od stvari koja me uvijek nervirala je ubacivanje email adrese svaki put kada se moram negdje logirati ili kada pišem neku poruku itd.

Novi tweak od developera iSam pomaže upravo sa time. Kako samo ime tweaka kaže, double at vam omogućava da dvaput kliknete na @ znak i da automatski ubacite svoju email adresu u bilo kakvo text polje.

Slično kao što vam Password Pilot dozvoljava da automatski skidate aplikacije sa App Storea bez potrebe da pišete password, tako vam double at omogućava da ubacite svoju email adresu gdje god vam treba.

Ako ste jedan od onih koji ne koriste svoju email adresu previše i ne vidite razlog za korištenje ovog tweaka, onda za vas imam još novosti. Nakon što skinete Double at, u postavkama aplikacije možete odredite bilo koju, riječ ili rečenicu koja će automatski biti ubačena u text nakon što dvaput pritisnete @ znak.

Sasvim sam siguran da postoji nesto što često pišete a dugo vam treba, što sada možete ubaciti brzinski pomoću ovog tweaka.

Najvažnije od svega je to da je double at tweak potpuno besplatan i može se naći na Cydiai.

Probajte i javite nam što mislite.

UPDATE: Samo da znate da je ova opcija moguca u iOSu 6 i bez jailbreaka. Samo trebate napraviti shortcut u postavkama.  Settings>>>General>>>Keyboard>>>Shortcuts

  • Nadimak_1

    odlicna stvar

  • Mrgaprga

    cool