Saturday, 24 October, 2020
Home >>> Cydia >>> UninstallNever tweak spriječava neželjeno deinstaliranje aplikacija
uninstallnever-feat

UninstallNever tweak spriječava neželjeno deinstaliranje aplikacija

Bilo da vam se dešava da greškom sami deinstalirate aplikacije sa svog uređaja ili se bojite da bi to mogao učiniti neko drugi kad im u povjerenju date svoj iPhone, tweak koji danas predstavljamo bi mogao biti pravo rješenje za vas. UninstallNever je tek sletio na Cydia-u i spriječava neželjeno deinstaliranje aplikacija.

Po instalaciji tweaka dovoljno je da zadržite prst na nekoj ikoni kako bi Home Screen ušao u tkz. wiggle mode gdje možete pomijerati i brisati aplikacije, samo što ćete sada primjetiti da je mali “x” gumb uklonjen. Bez njega aplikacije, logično, ne mogu biti deinstalirane. Tweak obavlja zadaću sve dok ga ne uklonite iz Cydia-e. Pomoću njega nikada aplikaciju nećete obrisati greškom. Oni se ne tako čistim namjerama bi mogli primjetiti da je tweak instaliran te ga ukloniti a potom i deinstalirati aplikacije ali realno, šanse da se tako nešto desi su minimalne.

UninstallNever je dostupan na BigBoss repou i možete ga preuzeti potpuno besplatno. Kompatibilan je sa iOS 7 i iOS 8. Kako vam se dopada?

  • Searcher

    Nee, to vec ima u samom iOS-u pod odeljkom Opcenito->Ogranicenja->Brisanja app.
    Zasto opterecivati iPhone sa tweakovima,kad to ima u samom iOS-u.