Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> User Agent Faker Cydia tweak – Ucinite Safari da se ponasa kao neki drugi browser
UAF1

User Agent Faker Cydia tweak – Ucinite Safari da se ponasa kao neki drugi browser

Još od pojave prve iPhone generacije mobilna inačica Safari preglednika pobrala je dosta pohvala. Ovaj solidan browser ugušen je u pojedinim dijelovima Appleovom politikom zatvorenog ekosistema a od toga nema bježanja dok ne jailbreakate svoj iUređaj. Cydia je prepuna tweakova koji proširuju mogućnosti Safarija a o nekoliko najpopualarnijih pisat ćemo i u našem serijalu “The Greatest Hits Of Cydia.” Danas na repertoaru imamo User Agent Faker.

Ako svoj iUređaj često koristite za surfanje netom moguće je da vam živci popuštaju kada Safari učita mobilnu verziju neke stranice. OK, ako želite brzo doći do neke informacije ovo vam možda i neće zasmetati ali ako preferirate potpuni desktop užitak pregleda interneta morat ćete se “obratiti” Cydiai te instalirati User Agent Faker. Iz Settings aplikacije možete jednostavno odrediti kako želite da se ponaša mobilni Safari a opcije su: Chrome, Firefox, Opera (čak i Internet Explorer ako ste pristalica mazohizma) i još par browsera. Veliki plus ovaj tweak zaslužuje zbog činjenice da ne mijenja ponašanje samo kod Safari preglednika. Svaka druga aplikacija koja koristi integrisani preglednik (Twitter, Facebook ali i drugi appovi) može se dodati na listu te koristiti blagodati User Agent Faker tweaka.

User Agent Faker je besplatan tweak tako da vas, bukvalno, ništa ne košta da ga probate. Javi te nam kako vam se dopada i da li je opravdao vaša očekivanja.