Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Vex tweak – Promijenite temu kontrolnog i notifikacijskog centra
vex-feat

Vex tweak – Promijenite temu kontrolnog i notifikacijskog centra

Ako ste ikada poželjeli promijeniti izgled kontrolnog centra ili centra za notifikacije mogao bi vas zanimati Vex tweak koji danas predstavljamo. Vex služi kao platforma preko koje se mogu učitati teme za oba ova elementa korisničkog sučelja a rezultati su osvježavajući.

Nakon instalacije se očekivano morate zaputiti u Vex odjeljak u Settings aplikaciji gdje su postavke zasebne za kontrolni i notifikacijski centar, što znači da možete primjeniti dvije različite teme na ova dva elementa. Za notifikacijski centar su sa samim tweakom dostupne četiri teme: classic, default, wood i modern, dok za kontrolni centar ima više izbora: classic, classic light, classic modern, dark, default, light, minimal, modern, wood, ios 7. Svaka tema dolazi sa malom prezentacijom koja vas vodi kroz promjene a primjeniti je možete kada tapnete na gumb sa štriherom u gornjem dijelu zaslona. Respring je obavezan.

vex

Pored nabrojanih tema na Cydiai postoje i druge koje koriste Vex kao platformu pa svako može naći nešto za sebe. Tweak možete preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 0.99$. Kako vam se dopada?