Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> VideoPane Cydia tweak – Gledajte video dok radite nešto drugo na svom iUređaju
videopanefeat

VideoPane Cydia tweak – Gledajte video dok radite nešto drugo na svom iUređaju

Jeste li ikada poželjeli da dok tipkate poruku na svom iPhoneu u isto vrijeme možete nastaviti gledati neki video u drugom prozorčiću? Jednostavna a ipak tako učinkovita ideja. Pravo je čudo da se Ryan Petrich tek sad sjetio da je pretoči u svoj novi tweak VideoPane.

videopane5

Jako bitna stavka je da ovaj tweak radi sa video sadržajima iz najrazličitijih aplikacija: YouTube, Facebook, Safari, Twitter, i to je tek početak. Pokrenete li video u nekoj aplikaciji na zaslonu će vam se pojaviti pop up prozor koji će vas upitati da li želite odvojiti video. Klikom na “da” video će uskočiti u maleni prozor koji zatim možete “šetati” po cijelom zaslonu dok ne nađete idealnu poziciju na kojoj vas neće ometati u surfanju, tipkanju i ostalom. Tapnete li dva puta na prozor sa videom, on će postati više transparentan te vam tako omogućiti da još bolje vidite ostale sadržaje na zaslonu.

videopane6

Nakon FaceHalt tweaka ovo je još jedna Samsung Galaxy ideja koji je svoj put do iUređaja pronašla putem jailbreak zajednice. VideoPane (za sada) ne nudi nikakve mogućnosti dodatnog podešavanja ali sam uvjeren da će i to biti dodatno kasnije. Tweak možete preuzeti sa BigBoss repoa po cijeni od 1.99$, a to uopće nije mnogo. Što mislite?

Recenzije drugih tweakova možete naći u nastavku: