Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> VirtualHome 8 tweak – Koristite Touch ID senzor kao Home gumb
VirtualHome-8

VirtualHome 8 tweak – Koristite Touch ID senzor kao Home gumb

VirtualHome 8, osvježena inačica starog VirtualHome tweaka, i dalje je must have za sve vlasnike iPhonea 5s, 6 ili 6 Plus – dakle sve novije verzije koje podržavaju Touch ID. Tweak daje dodatnu funkcionalnost Appleovom biometrijskom senzoru, a paradna funkcija je i dalje simuliranje Home gumba.

Dakle, sa instaliranim VirtualHome 8, Touch ID senzor možete koristiti kao Home gumb. U predvodu, dovoljno je samo prstom dodirnuti senzor, a ne pritisnuti tipku. Ovaj način rada mnogi bi mogli vidjeti kao prirodniji, a čuvanje fizičkih dijelova Home gumba od habanja je još jedna dodatna prednost. Kako bi se izbjegle zabune u radu Touch ID senzora, postoji više metoda za rad: jedan dodir, dvostruki dodir, kratko zadržavanje dodira i jedan dodir i kratko zadržavanje. Pored ovoga, moguće je uključiti i opciju da se dodirom na Touch ID senzor upali zaslon vašeg uređaja. Da ne bi došlo do konflikta u smislu stvarne funkcije Touch ID senzora (očitavanje otiska prsta), moguće je rad ovog tweak onesposobiti u aplikacijama u kojim želite.

VirtualHome 8 je odličan tweak koji će vas “oglobiti” za 1,49$ a pronaći ga možete na BigBoss repou. Nadamo se da će vam se dopasti.