Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> Wallmart tweak automatski mijenja pozadinske slike na vašem iPhoneu
wallmart-feat

Wallmart tweak automatski mijenja pozadinske slike na vašem iPhoneu

Jedna od rijetkih stvari kojim možete osvježiti izgled iOS-a (bez posezanja za temama sa Cydia-e) su pozadinske slike. Čak i one najefektnije pozadine nam dosade s vremena na vrijeme pa ako ste ikada pomislili da bi bilo lijepo da se pozadniska slika promijeni sa svakim otključavanjem uređaja, onda je novi Wallmart tweak upravo za vas.

Tweak koji je razvio Timm Kandziora “lista” pozadine na vašem uređaju svaki put kada ga zaključate te ponovo upalite zaslon. Pozadine, naravno, preuzima iz fotki koje se nalaze na vašem uređaju a na vama je samo da specificirate album iz kojeg će se pozadine vući. Ovo je jako praktično jer, ako ga već nemate, možete napraviti odvojen album na svom iPhoneu u kojem će se nalaziti samo pozadinske slike po vašoj želji.

wallmartprefs

Iz odjeljka u Settings aplikaciji možete vršiti prilagođavanja tipa mijenjanje pozadine na Home Screenu, Lock Screenu ili oboje, mijenjanje pozadina po hronološkom redu, pa čak i zadati vremenski limit za promjenu.

Wallmart je zanimljiv tweak koji ovom malom promjenom može razbiti monotoniju svakodnevnog korištenja iPhonea. Da bi ga instalirali potreban je iOS 8, a možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako vam se dopada?

  • lucky

    Mozete li mi objasniti kako da uradim restore na iphone 4 posto vidim da ne moze 8,1, pa kako da odradim na 7…