Tuesday, 22 September, 2020
Home >>> Cydia >>> WallpaperPlus Cydia aplikacija daje novo iskustvo pri upravljanju pozadinama
wallpaperplus-feat

WallpaperPlus Cydia aplikacija daje novo iskustvo pri upravljanju pozadinama

Pravi wallpaper (pozadina) može u potpunosti promijeniti ugođaj korištenja naših iUređaja. Često se nađemo u situaciji da preuzmemo neku pozadinu koja nam se dopada ali kojoj fali par detalja da bi bila još bolja. Nova, besplatna, Cydia aplikacija WallpaperPlus pruža dodatne mogućnosti prilagodbe pozadina direktno na našem iPhoneu.

Nakon što pokrenete aplikaciju, dobrodošlicu će vam poželjeti gumbovi Browse, Camera i Photos. Camera, naravno, pali sučelje kamere gdje možete škljocnuti neku fotku koju ćete iskoristiti za pozadinu. Photos opcija vam omogućava pregled standardnih iOS 7 pozadina, a Browse vas vodi u Camera Roll gdje možete odabrati postojeće slike sa uređaja. Paradna mogućnost ove aplikacije su razne metode prilagodbe slika, koju god od gore navedenih opcija odabrali.

wallpaperplussharing

Nakon odabira pojavit će vam se sučelje putem kojeg slike možete rezati, mijenjati njihovu veličinu, dodavati efekte, podašavati fokus, dodavati tekst i što sve ne. Aplikacija čak ima i svoj odjeljak u Postavke aplikaciji gdje je možete po želji upaliti ili ugasiti, te upaliti/ugasiti Parallax efekat.

wallpaperplusediting

WallpaperPlus je solidno izvedena aplikacija koja je uz to još i besplatna. Reklame koje se periodično pojavljuju mogu vam potegnuti živac a stoji i činjenica da većinu ovih stvari možete obaviti putem neke druge aplikacije za uređivanje slika. U svakom slučaju WallpaperPlus možete preuzeti sa BigBoss repoa pa sami zaključiti da li vam se dopada ili ne.