Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> WeeKillBackground Cydia tweak – Uklonite sve aplikacije iz App Switchera odjednom
weekillbackground

WeeKillBackground Cydia tweak – Uklonite sve aplikacije iz App Switchera odjednom

Znamo da je ovaj tweak star gotovo godinu dana te da je dosta vas već upoznato sa njim. Ipak, novi jailbreakeri dolaze svaki dan te je sad vrijeme da nadoknadimo propušteno te da predstavimo WeeKillBackground, tweak koji će vam pomoći da se svih pokrenutih aplikacija riješite odjednom.

Odavno je poznat tweak RemoveBG. On dolazi sa sopstvenom skraćenicom unutar SBSettings te jednim “potezom” takođe gasi sve pokrenute aplikacije. Jedan je od “must have” tweakova i ubraja se u razloge zbog kojih ne koristim svoje iUređaje bez jailbreaka. Alternativa za ovaj tweak pojavila se prethodne godine kada je kao jedna od najupečatljivijih novina u iOS 5 predstavljen centar za notifikacije. Poslije toga su se na Cydiai mogli naći razni widgeti koji su se ubacivali u centar za notifikacije a autor aplikacije ProTube, Jonas Gessner, dosjetio se da bi zgodno bilo i ovdje ubaciti opciju koja dozvoljava gašenje svih aplikacija od jednom te je tako nastao WeeKillBackground.

Nakon instalacije potrebno je samo da se uvjerite da je u postavkama centra za notifikacije uključen widget za WeeKillBackground i to je to. Nikada više nećete morati prstom “ciljati” na crveni kružić više puta da bi pogasili sve aplikacije. U Cydiai ovaj tweak možete naći besplatno.

  • Milos

    Tweak je odlican! :)

  • maki

    odavno ga koristim, i postao je nezamjenjiv Tweak

  • davor

    super