Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Wifi Passwords List – Jailbreak aplikacija koja vam pokazuje lozinke svih mreža na koje ste bili spojeni
iphone-wifi

Wifi Passwords List – Jailbreak aplikacija koja vam pokazuje lozinke svih mreža na koje ste bili spojeni

Kada duže vremena koristite svoj iPhone ili iPad nagomilate priličan broj Wifi mreža na koje ste se spojili. Iz ovog ili onog razloga može vam zatrebati lozinka neke od tih mreža na koje ste bili konektovani. Nebitno da li ste zaboravili neku lozinku a želite spojiti drugi uređaj ili vam je lozinku ukucavao neko drugi, nova jailbreak aplikacija Wifi Passwords List može vam pomoći da dobijete uvid u sve te lozinke.

Nakon instalacije na Home Screenu će vas dočekati nova ikona ove aplikacije. Kada je pokrenete dobit ćete listu na kojoj je prikazan SSID (naziv) svake mreže na koju ste bili spojeni, a ispod njega bit će vidljiva i lozinka. Možete čak tapnuti na neku od mreža kako bi dobili preglednije i detaljnije podatke o njoj koji uključuju vrijeme zadnjeg korištenja, da li ste se na mrežu spojili ručno ili automatski i slično.

wifi-passwords-list-example1

Wifi Passwords List aplikacija može vam biti korisna u mnogo slučajeva jer svi znamo kako su lozinke wifi mreža jako traženi komadi informacija u današnjem vremenu. Ako je vaš iPhone ili iPad jailbreakan možete aplikaciju besplatno preuzeti sa Cydia dućana. Ipak ne zaboravite je koristiti odgovorno jer neki prijatelji sigurno neće cijeniti to što ćete njegovu lozinku proslijediti cijelom kvartu.

 

Image credits: iDownloadBlog