Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Winterboard je od sada kompatibilan sa iOS 7 i novim ARM64 čipovima
winterboard-460x250

Winterboard je od sada kompatibilan sa iOS 7 i novim ARM64 čipovima

Jedan od najpopularnijih tweakova na Cydiai, platforma koja nam služi za primjenu najrazličitijih tema na našim iUređajima – Winterboard konačno je dobila potpunu podršku za iOS 7 i nove uređaje sa ARM64 čipovima.

Od kako je evasi0n 7 jailbreak izašao Winterboard je životario na starijim uređajima uz par bugova i probmlečića ali s novim updateom Saurik se nada da je to sada stvar prošlosti. Sretnici koji imaju iPhone 5s, iPad Air ili iPad mini druge generacije morat će pričekati da developeri ponude nove (ili ažuriraju stare teme) koje će biti kompatibilne sa novim čipom ali vjerujem kako će Cydia uskoro biti puna kvalitetnim i maštovitim temama koje neće imati problema sa kompatibilnosti. Čak je i Surenix, jedan od najpoznatijih dizajnera tema na Cydiai, rekao da radi na prilagođavanju legendarne Ayecon teme. Pohitajte na Cydiau i instalirajte Winterboard ako to već niste.

Koje su vaše omiljene teme?

 • MarkoG

  Pozdrav!
  Nakon instaliranog mobile substrata za ios7 jos uvijek izgubim sve tweakove nakon restarta iphona 4s, i sad ih obrisem sve u cydia i ponovno instaliram i neradi ni jedan!

  Ima li još tko tih problema?

  • zveki

   Marko. Koji ios imaš, koji evasion koristiš, da li redovito napraviš update cydie? Da li si nadopunjavao ios (ota) ili imaš čisti (ios) restore?
   Koji substrate imaš? 0.9.3999.6 imam ja. Probaj sa substrate fix.

   • MarkoG

    7.0.4 rijesen problem sa 0.9.3999.6 substrate
    zveki hvala!