Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Wraparound iPhone Cydia Tweak
wraparound-main

Wraparound iPhone Cydia Tweak

Wraparound je jedan od onih tweakova sa kojima nakon instalacije pomislite – zašto ova funkcionalnost nije uključena u iOS?  99% nas ima više od jedne stranice pune aplikacija na iPhoneu. I sami znate da kada dođete do kraja zadnje stranice udesno, da se onda morate vratiti ulijevo prema SpotLight tražilici. Zašto? Ja doista ne znam, međutim znam da će vam Wraparound tweak pomoći sa tim. Wraparound vam omogućuje da nastaviti listati stranice springboarda ukrug. Tako da kada dođete do zadnje stranice i nastavite listati, sljedeći je Spotlight, pa onda prva stranica i tako dalje.

Najbolje to možete vidjeti i sami u ovom malom videu.

Tweak se može naći u Cydia-i za 1.99$. Po mom mišljenju, malo skupo ali zaista nešto što bi se trebalo ugraditi u iOS.

Što vi mislite?

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na FacebookuTwitteru ili putem RSS-a.

 • Ivica Kljajić

  Dobra stvar!

 • Gost

  Kao da je neki problem stisnut home tipku?? Ovako si na zadnjoj stranici i povuces jednom u desno a inace samo stisnes home i jednom ulijevo… Nista puno jednostavnije i definitivno nije razlog da dodajem novi tweak na iphone, kad bi za tako svaku sitnicu dodavao novi tweak iphone bi mi vec odavno bio zagusen… A i sta kad sam na npr petoj od 8 stranica, sta nije jednostavnije stisnut home samo?

  • Svako ima svoje misljenje, i svako koristi telefon drugacije. Ja stalano zaboravljam kada dodem do kraja pa onda povucem jos jednom. Pa vidim da ne moze pa onda, home tipka…. pa onda na drugu stranicu itd. Sa ovim tweakom je nekako puno lakes… Samo nastavis u krug :). Mozda je do mene.

 • Stojan Cvitković

  Apple ne dozvoljava svojim korisnicima da ulaze u beskonacnu petlju xD

 • grgaa

  meni kad instaliram ovaj tweak neradi dobro Spotlight pretraga, kad nesta upišem ne događa se ništa dok malo ne cimnem sa stranicom onda se pojavi ,ali čim pustim stranicu odmah nestane jel se to događa još nekome, kad maknem wraparaund onda pretraga radi normalno