Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Glasine >>> 2017. dolazi iPhone 8 bez Home gumba?
iphone-6c-concept-1

2017. dolazi iPhone 8 bez Home gumba?

Ove jeseni dobit ćemo nove iPhone modele koji će se, po svim prilikama zvati iPhone 7 i iPhone 7 Plus. To bi po dosadašnjoj logici značilo da ćemo iduće godine dobiti iPhone 7s i 7s Plus ali po novim glasinama Apple bi mogao preskočiti “s” izdanje sedmice i preći odmah na iPhone 8.

Mark Moskowitz, analitičar tvrtke Barclays, je od svojih izvora saznao mnogo lijepih stvari o iPhone modelima za 2017. godinu i smatra da se sprema jedna od najvećih i najznačajnijih promjena od kako iPhone postoji. Ako je vjerovati njegovim izvorima ti iPhone modeli imali bi potpuno novi dizajn i neke od značajki koje se već dugo spominju: OLED zaslon, bežično punjenje ali bi mogao ostati i bez Home gumba! Touch ID senzor bio ugrađen u staklo a nadogradnja 3D Touch sučelja i značajki moglo bi zamjeniti Home gumb.

Zahvaljujući ovome svemu Moskowitz očekuje da će prodaja iPhone modela porasti za više od 10%, hrabre izjave. U ovom momentu nevjerovatna je samo količina glasina za iPhone koji neće izaći ove jeseni nego tek naredne jeseni, a do toga ima još mnogo vremena.

 

Story credit: MacRumors

  • A nije jos 7 izaso polako