Monday, 16 May, 2022
Home >>> Glasine >>> AirPods – Nove sluške pomenute na procurjeloj iPhone 7 Plus kutiji
airpods

AirPods – Nove sluške pomenute na procurjeloj iPhone 7 Plus kutiji

Ovih dana blogosferom je kružila slika koja prikazuje kutiju u koju će se pakovati iPhone 7 Plus. Slike takvih kutija viđali smo i ranije u prethodnim mjesecima ali ova je specifična iz razloga što se na njoj može naći tekst kako su AirPods (navodne nove Apple bežične slušalice) uključene u pakovanju.

iPhone-7-Plus-AirPods

S obzirom da je postalo sigurno kako će nam iduće srijede (7. rujna) Apple predstaviti nove iPhone modele bez 3,5mm priključka za slušalice, svima je bilo jasno kako će se morati pojaviti alternativa za dosadašnje EarPods slušalice. Neki su smatrali kako će EarPods dobiti inačicu sa Lightning adapterom, ili će Lightning na 3,5mm adapter biti uključen u pakiranju a AirPods slušalice će biti nadoplata. S obzirom da smo ovdje i dalje u području glasina, svaka od ovih opcija i dalje je moguća.

Naravno, svako sa osnovnim poznavanjem Adobe PS programa mogao je manipulirati ovu sliku, ali činjenica da iPhone 7 modeli neće imati 3,5mm priključak za slušalice i da će se nešto od gore navedenog morati desiti, nije upitna.

 

Story credit: AppleInsider